De GDW Certified Electro installateur

Inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole… check!


GDW Security-installaties staan voor topkwaliteit en betrouwbaarheid aan een correcte marktprijs. Als ministerieel & INCERT (verzekering sector) erkende beveiligingsonderneming kunnen ze rekenen op een netwerk van partnerbedrijven die structureel en op lange termijn met hun samenwerken. Dalco Electro bezit ook de competenties om in dit partnership mee te werken.

De conceptie en voorbereiding van de installatie doet GDW Security, maar de bekabeling en montage van de installaties doen wij als uw lokale partner. Een win-win situatie, waarbij u profiteert van de kwaliteit en service van een nationale firma met de flexibiliteit van een lokale partner. Zo bespaart u ook op deze kost.

Wij worden voortdurend bijgeschoold en met de nieuwste technieken vertrouwd gemaakt. Door deze samenwerking geniet u bij een GDW Certified vakman van de beste en meest betrouwbare service.

Inbraakdetectie

Inbraak staat steevast bovenaan in Belgische criminaliteitscijfers. De kans dat vroeg er vroeg of  laat inbrekers bij u over de vloer komen is groot. Dankzij inbraakdetectie hoeft u het niet zover te laten komen. Een alarmsysteem treedt in werking als indringers de bouwkundige beveiliging en de organisatorische maatregelen overschrijden.
Bij een alarmsysteem gaat het over inbraakdetectoren, centrales, sirenes, monitoring… Wat hebt u juist nodig? GDW Security maakt eenstudie van uw beveiligings-behoeften, conform de wetgeving. Als INCERT erkend bedrijf stellen we u als klant altijd in orde met de vereisten van verzekeringen.

Camerabewaking

Door het plaatsen van camera's voorziet u uw alarmsysteem van ogen. Resultaat: u vergroot uw bewijskracht en verhoogt het ontradend effect. Verificatie en herkenning van op afstand wordt mogelijk door camerabeelden. Als de camera's uiterst zichtbaar geplaatst worden kan camerabewaking ook preventief werken. Bij camerabewaking komen allerlei technische aspecten kijken: netwerktransmissie, opstelling, weergave, high-end oplossingen… GDW Security heeft de expertise en het inzicht om u een oplossing te bieden die perfect inspeelt op uw actuele situatie. Camerbewaking bij GDW Security? Wij bieden tal van mogelijkheden voor camerabewaking en -opstelling. Is altijd in beeld: een service gestoeld op vertrouwen.

 

 Branddetectie 

68 brandhaarden per dag in België, zeggen de statistieken. Brand kan dus overal onstaan. Heel vroeg ingrijpen is eigenlijk mogelijk door middel van een branddetectiesysteem. In tegenstelling tot een inbreker is een brand minder voorspelbaar. Een brandalarm schiet dan ook in actie bij de minste detectie van rook en/of vuur.  Bouwkundige beveiliging (bv. brandwerende materialen) en organisatorische maatregelen (bv. brandblussers) kunnen de kans op brand verminderen, voorkomen of de schade beperken.

Bij een branddetectiesysteem spreken we over branddetectoren, autonomie, signalisatie, koppelingen… Hoe kunt u in uw bestaand gebouw of nieuwbouw de branddetectie verscherpen? Steek de koppen bij elkaar met de BOSEC-brandexperts van GDW Security.

Toegangscontrole

Wie mag er waar en wanneer naar binnen ?  Dat kan u beter zelf bepalen, aan de hand van toegangscontrole. Deze mogelijkheden zorgen voor een toegangsbeheer.  Systemen van toegangscontrole bestaan in alle soorten. Zo kan toegangscontrole via gewone badges, maar het is ook mogelijk om met een biometrische scan te werken.

Toegangscontrole bij GDW Security? Vraag GDW Security de mogelijkheden, zodat u toekomstgericht de toegang tot gebouwen, compartimenten en terreinen kunt beheren. Een duurzame service krijgt u er bovenop.